Η κυβέρνηση ακόμη δεν δοκιμάστηκε κατά συνέπεια όποια κριτική είναι διαβλητή και δόλια. Δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς αυτών και επίσης με τους δικούς σας. Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Η λύση είναι η εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων στο πνεύμα του συνόλου του κυρίαρχου λαού, με προσοχή και ανιδιοτέλεια.Στην παρούσα φάση κυρίαρχο πρόβλημα η είναι εκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και η πραγματική ανάπτυξη και παράλληλα μεταρρυθμίσεις, στον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης (περαίωση δικών σε σύντομο χρόνο), φορολογικό σύμφωνα με την φοροδοτική ικανότητα εκάτου χωρίς απαλλαγές, οργάνωση των υπηρεσιών και πλήρη μηχανοργάνωση, έλεγχο και του τελευταίου ευρώ που πηγαίνει και αν αποδίδει. Ειδική διαδικασία ελέγχου για τους παραβάτες ώστε να πονάνε, κλπ Φυσικά προς πάσα κατεύθυνση και με τους ίδιους όρους. Θέματα που δεν πρέπει να αγγίξουν στην παρούσα φάση είναι εθνικά, εκκλησία, ρατσισμός, μετανάστευση, παιδεία.

ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

» Η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται» …… Αλλά από ποιους; «

Με κείμενο που  αναρτήθηκε στην Athens Voice   υπό τον τίτλο «Η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται»  47  πολίτες διαμαρτύρονται για την κυβερνητική επίθεση εναντίον της  Γερμανίας(!) και ζητούν εναλλακτική πολιτική λύση.

Οι διαμαρτυρόμενοι καταλογίζουν στην κυβέρνηση ζητιανολογικά σύνδρομα (ζήτουλας) και αχαριστία προς τους εθνικούς μας ευεργέτες  (Γερμανούς). Επιτίθενται εναντίον του υδροκεφαλικού κράτους και των συντεχνιών (παλαιά τους τέχνη κόσκινο), καταλογίζουν αντι-δυτικισμό και εθνικισμό στη κυβέρνηση, ευθυγράμμιση με τη Χρυσή Αυγή  και ευθύνη για το ξενοφοβικό νταηλήκι που διαπερνά τη χώρα….

Αυτό το παρα-νοϊκό, παλαιο-νεοφιλελεύθερο και  διαστρεβλωτικό των πραγμάτων κείμενο, υπογράφει γνωστός αμπελοφιλόσοφος, γνωστός  παράγων  του νεοταξίτικου αντιεθνικισμού, γνωστός δεξιός ευρωασημαντολόγος , γνωστός συμπαραστάτης της περσικής δυναστείας των Αχαιμενιδών και άλλοι γνωστοί…..  

Το κείμενο  των 47 έχει ως εξής:

«Την ώρα που η κυβέρνηση μάς βομβαρδίζει με όλα τα μέσα ότι αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια των πολιτών, εμείς νιώθουμε…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 473 επιπλέον λέξεις

Advertisements